reviews  26.06.13  Hinde Haest

In het kader van onderzoeksproject ‘Landings’, gecureerd door Natasha Ginwala and Vivian Ziherl, vond in Witte de With een performance plaats van Rana Hamadeh: een betoverend verhaal over ziekte, besmetting en gerechtigheid.

Lees verder..

reviews  08.04.13  Jack Segbars

'Zien is geloven', zeggen ze. Maar zo simpel ligt het toch niet. Zeker niet bij de oudste foto ter wereld, zo bleek op een bijeenkomst in Witte de With.

Lees verder..

Defne Ayas volgt Nicolaus Schafhausen op die na zes jaar directeurschap Witte de With verlaat. Afgelopen jaren werkte Ayas in New York en Shanghai. Een gesprek over het curatorschap als een politieke missie.

Lees verder..

reviews  04.12.12  Nicola Bozzi

Art criticism in times of internet, non-stop dissemination of information, economic crisis, budget cuts, twitter, 2-day/5 panel conferences and Prizes for Young Art Critics.

Lees verder..

previews  14.08.12  Domeniek Ruyters

Een tijdje kon ik het woord 'mapping' niet meer horen. Gek werd ik van al dat 'gemap' in de kunst. Totdat ik de tentoonstelling van Qiu Zhijie zag in Witte de With.

Lees verder..

previews  09.05.12  Jolien Verlaek

Hoe beïnvloedt de actuele financiële crisis onze ethische kaders? Wat is de rol van de markt? In hoeverre sturen ‘power players’ in de kunstwereld en beslissingen van politici onze waarneming? Over deze vragen buigen Liesbeth Bik en Jos van der Pol zich deze week samen met Jan van de Pavert in Witte de With en De Unie.

Reacties (0)  |  Lees verder..

1 2 3 4 »
 

Witte de With

Zoeken

zoeken