reviews  01.07.13  Loes van Beuningen

Venlo
Museum van Bommel Van Dam
04/06/13 - 01/09/13

Christoph Knecht was van de genomineerde zes Nederlandse en zes Duitse kunstenaars voor de vijftiende Van Bommel Van Dam prijs de beste volgens de jury. Het werk van de twaalf uitverkorenen, die allen werken in de disciplines schilderkunst, tekenkunst en fotografie, is te zien in het Venlose museum tot september.

Lees verder..

Amsterdam
Prins Claus Fonds Galerie
12/12/11 - 09/03/12

Geroemd vanwege haar brede en grondige benadering, won de Azerbeidzjanse fotograaf dit jaar een van de Prins Claus Fonds Prijzen.

Lees verder..

previews  13.07.12  Jolien Verlaek

Vanavond (vrijdag 13 juli) worden de winnaars bekend gemaakt van de TENT Academy Awards. Nieuwsgierig? Wij hebben alvast een aantal trailers en previews van de genomineerden verzameld. Update 14/7: winnaars zijn bekend: Eef Hilgers (TENT Academy Award), Emre Gülcan (internationaal) en Michal Owsinski (publieksprijs).

Reacties (1)  |  Lees verder..

De ‘JBS’ is de Belgische tegenhanger van de Prix de Rome en omvat al jaren veel meer dan alleen schilderkunst. Een weging van de genomineerden van dit jaar.

Lees verder..

news  09.10.11  Anne Ruygt

Afgelopen vrijdag reikte Hare Majesteit de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst uit aan een bont gezelschap kunstenaars.

Reacties (2)  |  Lees verder..

 

Prijzen

Zoeken

zoeken